Tsjechische vrouwen

Peter / January 29, 2020

.

Als ik dit schrijf, is de herfst aangebroken en het is het perfecte seizoen om een aantal van de stedentripbestemmingen te bezoeken. Als je kijkt naar de lijst van Europa’s Top 10 city break bestemmingen, ergens tussen plaatsen als Amsterdam, Parijs, Berlijn en Brussel vind je een verborgen juweeltje dat Praag is, de hoofdstad van Tsjechië.

Hoewel er de laatste jaren een stijging is in het aantal toeristen dat dit Centraal-Europese land bezoekt, is het lang niet zo overbevolkt als andere West-Europese plaatsen.

Een van de redenen waarom ik graag terugkom naar deze stad, naast de prachtige architectuur, relaxte sfeer en geweldige bieren, zijn hun meiden. Dit is een Slavisch land met Duitse, Oostenrijkse en Hongaarse invloeden die het best te zien zijn in hun meisjes, die het beste van alle werelden hebben verzameld.

De meeste Tsjechische vrouwen zijn uiterst aantrekkelijk (lang, blond en slank), onafhankelijk en goed opgeleid, met een unieke charme en een eerlijke glimlach. Als je meer wilt weten over Tsjechische meisjes en hoe je ze kunt daten, lees dan op.

Hoe zien Tsjechische meisjes eruit?

Tsjechië was als een kruispunt voor veel verschillende naties door hun geschiedenis heen vanwege hun geografische ligging. Daarom zul je merken dat Tsjechische meisjes fysieke kenmerken hebben van zowel Slavische als West-Europese landen, vergelijkbaar met vrouwen uit de Balkan.

Het meest prominente gelaatstrekje van een Tsjechisch meisje is de neus. Ze is meestal longaer, soms met een kleine bult, maar niet te groot of lelijk. Dit is zeker iets wat is geërfd van Slavische mensen.

Andere gezichtskenmerken zijn een variabele mix tussen Slavische en West-Europese meisjes – vollere lippen, lichte tot middelzware huidskleur en lichtbruin haar.

De meeste Tsjechische meisjes hebben groene of blauwe ogen. Dat betekent echter niet dat ze ook blond haar hebben. Natuurlijke blondines komen niet zo vaak voor in Tsjechië en zelfs als je een blond meisje ontmoet, is de kans groot dat ze niet natuurlijk is.

Tsjechische meisjes hebben vrij mooie gezichten en ze dragen niet veel make-up. Het is meestal subtiel en niet over-the-top zoals andere Slavische tegenhangers. Sommige jongens zullen zeggen dat ze geen make-up gebruiken omdat ze lui zijn, maar dat zijn ze niet. Ze houden er gewoon van om natuurlijk te zijn en hun ”onvolkomenheden” niet te verbergen.

Meisjes uit Tsjechië zijn ook slank en hebben een geweldige lichaamsbouw. Je kunt zeker zien dat ze schoner eten en meer zorg dragen voor hun gezondheid in vergelijking met westerse meisjes.

Als het gaat om de stijl van Tsjechische meisjes, kun je zowel de Oost- als de West-Europese invloed weer zien. Sommige meisjes kleden zich graag vrouwelijker en dragen hoge hakken, rokken en jurken, terwijl andere meer een casual stijl hebben.

Al met al behoren Tsjechische meisjes tot de mooiste Europese meisjes met een geweldig lichaam en gezichtskenmerken die je hoofd op straat doen draaien.

Hoe zijn Tsjechische meisjes qua persoonlijkheid wijs?

Hoewel Tsjechië zich met succes heeft losgemaakt van het communisme, is de meer traditionele cultuur nog steeds tot op zekere hoogte aanwezig. Deze visie op een relatie is echter niet zo prominent aanwezig als in de Oost-Europese buurlanden.

Tsjechische meisjes streven er al vrij vroeg in hun leven naar om onafhankelijk te worden. Ze kennen hun doelen en werken er hard aan om deze te bereiken. Daarom houden ze van mannen die hen zowel persoonlijk als professioneel ondersteunen.

Het feit dat ze onafhankelijk zijn, gefocust en hard werken betekent niet dat ze hun vrouwelijke kant niet hebben. Ze zijn een goed voorbeeld dat feminisme en vrouwelijkheid samen kunnen gaan.

Tsjechische meisjes weten dat ze zo moeten zijn om succes te boeken in hun maatschappij, maar onder dat stoere omhulsel zijn het mooie en gracieuze vrouwen die klaar staan voor iemand om hun hart te stelen. Als iemand dit doet, zal ze hem ondersteunen door zowel ups en downs.

Hoe is het mogelijk voor een meisje om zo onafhankelijk en vrouwelijk te zijn op hetzelfde moment? Tsjechische vrouwen hebben niet het gevoel dat ze niet zo belangrijk zijn als mannen in hun samenleving. Dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom ze een mix hebben van zowel vrouwelijkheid als feminisme, naast het doorstaan van een moeilijke communistische periode,

Wat betekent dat voor mannelijke buitenlanders? Nou, verwacht niet dat ze over je heen komt als je oppervlakkig en verwaand bent. Vergeet niet dat ze ook verwaand kunnen zijn. Je moet meer hebben dan een houding om haar hart te winnen.

Interessant zijn in haar cultuur en levensstijl is een ander pluspunt.

. Laat haar zien dat je haar niet alleen lichamelijk leuk vindt. Tsjechische meisjes zijn goed opgeleid, dus je zult altijd de juiste onderwerpen voor je gesprek vinden, vooral als je vergelijkbare interesses hebt.

Hoewel ze vrij onafhankelijk zijn, is het gezin een belangrijk onderdeel van het leven van een Tsjechisch meisje en blijven ze in nauw contact met hen.

De dingen die je moet weten voordat je met een Tsjechisch meisje gaat daten

Bier is goedkoop, maar meisjes zijn niet

a

beeldig: prague.eu

Er bestaat een grote misvatting dat Praag en Tsjechië beroemd zijn om goedkoop bier en gemakkelijke meisjes. Dit is echter niet waar en mensen die dit zeggen zijn waarschijnlijk niet in Tsjechië geweest.

Ja, het bier is goedkoop maar de meeste Tsjechische meisjes zijn verre van goedkoop en makkelijk. Neuken is in Praag geen makkelijke klus, zeker niet als er zoveel toeristen proberen om ze naar bed te krijgen. Bovendien vervelen veel Tsjechische meisjes zich van dezelfde, oninteressante en saaie aanpak.

Geen typische buitenlander zijn

Wegens de eerder genoemde misvatting denken veel jongens dat elk Tsjechisch meisje voor hen zal vallen zodra ze dichterbij komen, maar ze zullen dat niet doen. Daarom moet je de tactiek veranderen, ook al ben je alleen maar geïnteresseerd in aansluitingen.

Be a gentleman and have manners. Elk meisje is hierin geïnteresseerd, ook meisjes uit de Tsjechische Republiek. Begin je gesprek vriendelijk en wees niet te overtuigend. Als ze je leuk vindt, laat ze het je weten. Tsjechische meisjes weten wat ze willen en ze zijn niet bang om hun gevoelens en meningen te uiten.

Probeer natuurlijk te zijn, probeer geen indruk op haar te maken

Ik weet dat veel jongens zich op de best mogelijke manier proberen te presenteren als ze een nieuw meisje ontmoeten, maar soms lukt dat niet, vooral niet met Tsjechische meisjes. Tsjechische meisjes zien er natuurlijk uit en gedragen zich zo dat ze altijd meer houden van jongens die op hen lijken.

Durf niet te oppervlakkig en te geanimeerd te zijn. Dit maakt jullie beiden uiteindelijk ongemakkelijk. Rustig en ontspannend. Praten over je geld of succes zal geen indruk op haar maken.

Start door te praten over een aantal leuke en algemene onderwerpen. Als alles goed gaat, kun je doorgaan met meer serieuze onderwerpen.

Er worden kleine cadeaus verwacht

Als je met een Tsjechisch meisje op stap gaat, worden er kleine cadeautjes als bloemen verwacht. Zorg er echter voor dat het aantal bloemen vreemd is, anders weet ze dat je niet geïnteresseerd was in haar cultuur en weet ze niet dat het een soort ”vloek” is als je dit doet.

Meer, krijg haar cadeautjes niet te duur, in ieder geval op je eerste paar afspraakjes. Als u dit doet, zal ze denken dat u probeert haar en haar interesse in u te kopen. Geloof me, het zal niet goed aflopen.

De Tsjechische meisjes gebruiken dating-apps?

Online dating rage heeft bijna elk deel van de wereld gevangen en de Tsjechische Republiek is niet anders. Veel mensen denken dat ze geen geluk zullen hebben met online dating omdat veel Oost- en Midden-Europese landen traditioneler zijn, maar dat is niet waar, vooral in Praag.

Er zijn veel Tsjechische meisjes die datingapps en -websites gebruiken. Upload gewoon een paar leuke foto’s en schrijf in ieder geval iets over je en je zult in een mum van tijd met een Tsjechisch meisje chatten.

Vergeet niet om iets over je te schrijven. Veel jongens denken dat ze een meisje kunnen winnen door hun uiterlijk, vooral buitenlanders en toeristen. Ik weet dat dit deels waar is omdat de meeste jongens gewoon op zoek zijn naar een one night stand, maar zelfs als dat je doel is, moet je je best doen.

Tsjechische meisjes gaan niet alleen over het uiterlijk, maar ook over de hersenen. Ze zullen meer geïnteresseerd zijn in jou als er meer is dan alleen een fysieke aantrekkingskracht.

Maar onthul niet te veel over jezelf. Laat iets achter voor je eerste date, ook al is het maar wat basisinfo.

Nu heb ik je wat tips gegeven over hoe je als buitenlander het beste profiel kunt maken op dating-apps in Tsjechië, laten we het hebben over de apps en sites.

De dating-app, International Cupid, is een geweldige app voor het ontmoeten van Tsjechische meisjes. Het is een app die is bedoeld voor internationale dating die geweldig is voor buitenlandse mannen als je kunt verwachten dat de meisjes op die app om Engels te spreken.

Probeer International Cupid For Free

Tinder is een andere populaire dating app. Er is een ding dat ik graag over Tinder en dat is de Passport add-on waarmee u kunt chatten met Tsjechische meisjes zelfs voordat je er bent.

Deze betaalde optie is geweldig als je niet te veel tijd te besteden aan het chatten met meisjes terwijl je daar bent

. Helaas moet je voor deze add-on betalen, maar geloof me het is het geld waard.

Kan een dag spel succesvol zijn met Tsjechische meisjes?

——

Praag is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in Europa. Daarom zijn Tsjechische meisjes al gewend om door buitenlanders en toeristen op straat te worden benaderd. Veel Tsjechische meisjes zijn echt vriendelijk en open-minded dus ze zullen niet flippen als je haar in het openbaar benadert en om hulp vraagt.

Je kunt dit gebruiken als een conversatiestarter en als je denkt dat er meer tussen jullie is, vraag haar dan om een nummer of als ze graag een koffie wil gaan drinken.

Je moet echter ook weten dat niet alle Tsjechische meisjes zo zijn. Sommige meisjes zullen deze aanpak raar of onbeleefd vinden.

Hoe is het nachtleven en de nachtspel in Praag?

——

Praag is beroemd om zijn pubs en hun goedkope bieren, dus je zult zeker een geweldig avondje uit hebben. Bovendien heb je een geweldige kans om een aantal goed uitziende Tsjechische meisjes te ontmoeten.

Bars en pubs kunnen een geweldige manier zijn om een Tsjechisch meisje te ontmoeten, vooral als je niet graag met een meisje flirt in een nachtclub vanwege de luide muziek. Soms zal een meer ontspannen, chill sfeer je beter passen bij het vinden van je Tsjechische meisje.

Als je echter een paar drankjes en luide muziek nodig hebt om los te komen en een meisje te benaderen, zijn er een aantal echt geweldige nachtclubs in Praag die vol zitten met veel mooie Tsjechische meiden.

Dit zijn enkele van mijn favoriete pubs en nachtclubs die ik in Praag heb bezocht.

Black Angel’s

Gelegen in de buurt van het Oude Stadsplein in de kelder van het hotel U Prince, is deze bar bekroond met verschillende prijzen en onderscheidingen voor een van de beste bars in Europa. De bar is elegant ingericht in de stijl van de jaren dertig en heeft verschillende geweldige cocktails en andere drankjes. Ik weet zeker dat je ervan zult genieten in de intieme sfeer met kroonluchters, bakstenen muren en leren stoelen.

Cross Club

Als je meer in de ondergrondse culturele scène zit, moet je zeker een bezoekje brengen aan de Cross Club. De club bevindt zich in de meer alternatieve en hippe buurt Holesovice en is een doorstartbestemming voor mensen die fan zijn van house-, techno-, drum- en bass- en dubstepmuziek. De club heeft een uniek, futuristisch ontwerp, verspreid over verschillende verdiepingen en serveert een aantal van de beste cocktails van de stad.

Epic Prague

Als je een onvergetelijke avond in Praag wilt beleven, moet je even stoppen bij Epic Prague, een van de modernste clubs in Praag en Tsjechië. De club, vlakbij het Republic Square, heeft een grote dansvloer en geweldige lichteffecten die je ervaring met elektronische dansmuziek naar een hoger niveau tillen.

Conclusie

——

Ik ben nog nooit in een Europees land geweest dat zoveel verschillende invloeden heeft die zo goed samengaan.

Het is niet alleen het uiterlijk van de Tsjechische meiden dat me verbaast, maar ook de manier waarop ze tegelijkertijd onafhankelijk en vrouwelijk zijn. Er is iets met dit soort meiden waardoor je bij haar wilt zijn.

Zoals ik al eerder zei, kijk eens naar International Cupid als je Tsjechische meiden wilt ontmoeten die serieus geïnteresseerd zijn in buitenlanders.

Ik hoop dat je met deze tekst meer hebt geleerd over Tsjechische meiden en hoe je jezelf kunt voorbereiden op deze schoonheden voordat je ze ontmoet.