Poolse vrouwen daten

Peter / January 29, 2020

.

Toen ik door Europa ben gaan reizen, wist ik niet dat dat zoveel verborgen juweeltjes zijn met prachtige architectuur, adembenemende landschappen en aantrekkelijke meisjes. Voeg daarbij het feit dat de meeste van deze plaatsen niet hard op je portemonnee zullen slaan zoals Parijs of Amsterdam en je hebt een perfecte reisbestemming.

Hoe is het mogelijk dat een land als Polen zo ondergewaardeerd en goed bewaard geheim is als elke stad die ik heb bezocht tijdens mijn reis mooier en spannender was dan de andere? Geef de schuld aan het communisme en hun ruige verleden.

De geschiedenis van veel Oost- en Midden-Europese landen was ruw. Slechte politiek, economie, oorlogen en religie zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom veel toeristen zich niet bekommeren om deze landen, ook al hebben ze veel te bieden.

Tuurlijk, veel van hen leven nog steeds in het verleden in sommige aspecten, maar Polen is anders. Van al deze landen is Polen volgens mij het land dat het meest veranderd is.

De vooruitgang in Polen gaat zo snel, dat mensen vandaag de dag nog nooit zo geïnteresseerd zijn geweest in een bezoek aan Polen.

Als je er nog steeds niet zeker van bent, zullen hun meisjes je misschien op andere gedachten brengen. Jongere generaties zullen niet eens overwegen om een land te bezoeken als hun steden niet vol zitten met hete en mooie meisjes en geen geweldig nachtleven hebben.

Wel, mijn jongens, ik ben blij dat jullie dit allemaal in Polen kunnen vinden – de meisjes, het geweldige nachtleven en zoveel geweldige plekken om te bezoeken (als jullie even willen pauzeren van het flirten met al die hete vrouwen).

Dit is een verhaal over mijn ervaring met Poolse meisjes. Als je meer wilt weten over deze Midden-Europese schoonheden met Slavische kenmerken en een westerse persoonlijkheid, lees dan verder.

Zijn Poolse meisjes aantrekkelijk?

Als het om gezichtskenmerken gaat, lijken Poolse meisjes meer op hun Oost-Europese en Slavische buren dan op hun westerse tegenhangers. Een ovaal gezicht, vollere lippen en een lichte tot middelmatige huidskleur zijn gemeenschappelijke kenmerken onder Poolse meisjes.

Het gezicht is niet het enige wat ik bewonder in Poolse meisjes. Hun lichaam is het volgende dat je kaak gaat laten vallen.

De lengte van hun lichaam is misschien gewoon gemiddeld, maar hun benen zijn dat zeker niet. Veel Poolse meisjes hebben lange, slanke benen, ook al zijn ze niet al te lang.

Het geweldige lichaam is niet vanzelf gekomen, het is het resultaat van hard werken. Veel meisjes uit Polen hebben de neiging om regelmatig te trainen en schoon te eten om in goede conditie te blijven.

Poolse meisjes geven echt om hun uiterlijk. De meeste van hen hebben een goed gevoel voor stijl en hebben de neiging om zich goed te kleden. Ze houden ervan om modieus te zijn waar ze ook gaan, zelfs voor een simpele boodschappen boodschap.

Hoewel ze zich graag aankleden en make-up dragen, doen Poolse meisjes het subtieler dan veel oosterse meisjes. Alles is precies goed en niet over-the-top.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar ze zijn niet zo gewoon als in andere Oost-Europese landen,

Twee dingen die Poolse vrouwen onderscheiden van hun Slavische zusjes zijn de kleur van hun ogen en haar. Ze zijn veelzijdiger, zodat je alles kunt zien, van brunettes met blauwe ogen tot blondines met donkere ogen.

Deze diversiteit komt voort uit de geografische ligging van Polen. Omdat Polen een Midden-Europees land is, was het altijd een kruispunt tussen Oost en West, dus vermenging met andere etniciteiten was onvermijdelijk. Gelukkig deed deze mix van verschillende genen wonderen en ontstond een aantal van de meest aantrekkelijke meisjes in Europa.

Datingcultuur in Polen – De dualiteit van Oost en West, traditie en modernisme

Hoewel Polen nu meer dan ooit dichter bij de westerse cultuur staat, zijn er nog steeds enkele traditionele waarden die door Poolse vrouwen worden gekoesterd.

Het gezin heeft een belangrijke rol in het leven van een Pools meisje, met name haar moeder. Het is niet ongewoon om een Pools meisje te zien dat veel quality time doorbrengt met haar moeder, zelfs als ze een zelfstandige vrouw wordt die op zichzelf woont.

Poolse meisjes zien hun familie niet vervelend. Ze blijven graag in contact met hen en bezoeken hen wanneer dat mogelijk is.

Zelfde geldt wanneer ze een serieuze relatie hebben of getrouwd zijn. Ze respecteren en ondersteunen hun man en doen veel moeite voor hun relatie.

Genderrollen zijn nog steeds enigszins aanwezig in Polen, vooral als een Pools meisje verliefd is en de juiste man heeft gevonden. . Ze is een vrouwelijke, lieve en zorgzame vrouw die graag behandeld wordt als een prinses. Poolse meisjes vinden het niet erg als een man het voortouw neemt.

Net als hun Oost-Europese zusjes houden ze van mannelijke mannen met manieren.

Herinnering, als je een Pools meisje goed behandelt, zal ze je nog beter behandelen. Het is wat hun moeders en familiewaarden hen voorhouden.

Ik heb je verteld hoe Poolse meisjes meestal zijn als ze getrouwd zijn of als ze een serieuze relatie hebben en verliefd zijn. Maar hoe zitten ze tussen deze relaties in? Ze lijken eigenlijk meer op hun westerse tegenhangers. Het is alsof ze een dubbel leven leiden.

De dagen dat Poolse meisjes niet eens aan een nachtkastje dachten, zijn voorbij. Ze zijn ruimdenkend en weten hoe ze plezier moeten maken.

De aanwezigheid van zowel de traditionele als de moderne levensstijl is eigenlijk niet slecht, als je het beste van beide werelden wilt ervaren, dan zijn de Poolse meisjes het voor jou. U kunt kiezen tussen meer casual dating of een serieuze relatie. Welke weg je kiest is aan jou en je Poolse meisje.

Dingen die je moet weten voordat je met een Pools meisje gaat daten

  • De slimme en goed opgeleide

Beauty is niet het enige dat Poolse meisjes hebben. Ze hebben ook hersens. Poolse meisjes nemen onderwijs heel serieus. In feite maken vrouwen meer dan 60% van de studenten aan hun universiteit uit.

Nooit de intelligentie van een Pools meisje onderschatten. Ze zal het ook gebruiken om de intenties van een man waarmee ze uitgaat te achterhalen. Ze zal hem in een mum van tijd doorhebben.

Bereid je ook voor op veel vragen op je eerste afspraakje. Poolse meisjes weten wat ze zoeken en ze willen zo snel mogelijk weten of je de juiste man voor haar bent, ook al gaat hun datingproces meestal erg langzaam.

Als je een betere indruk op haar wilt maken, moet je niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar opleiding aanspreken. We leven in een tijdperk waarin het fysieke uiterlijk het eerste is dat we bij mensen bewonderen. Dat hoeft niet altijd zo te zijn, zeker niet bij Poolse meisjes die slim en goed opgeleid zijn.

Het vinden van het juiste onderwerp voor je eerste afspraakje moet daarom niet moeilijk zijn. Een serieuzer gesprek dan een gewone chit-chat zal meer indruk op haar maken dan dat je haar uiterlijk bewondert, ook al vinden Poolse meisjes dit leuk.

  • Ze zijn makkelijk in de omgang

Poolse meisjes hebben geen kortstondig humeur, dus je zult waarschijnlijk geen luide ruzie met ze hebben. Dat betekent niet dat ze haar gevoelens niet zal uiten – dat doet ze wel, maar op een subtielere manier.

Soms gaan ze zelfs wachten tot haar mannen erachter komen wat er mis is. Zelfs als hij dat niet doet, maakt ze er geen scène van en probeert ze het probleem op te lossen door middel van een normaal gesprek.

    Opvoeding en gastvrijheid zit haar in het bloed

Verstoor je niet als ze bereid is je met iets te helpen of een diner voor je te bereiden.

Ik heb je al verteld dat ze echt geeft om de mensen van wie ze houdt, of het nu haar familie, vrienden of haar belangrijke ander is.

Hoe is een daggame in Polen?

De meeste mannen zijn te gefocust op de nachtelijke game, vooral als ze snel willen aansluiten. Uit mijn ervaring blijkt dat een nachtspel om verschillende redenen minder succesvol kan zijn dan een daggame. Harde muziek, alcohol, nepatmosfeer zijn enkele van de belangrijkste dingen die me het eerst te binnen schieten.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van zowel de dag- als de nachtspel. Het is alleen dat een nachtspel soms vermoeiender kan zijn, omdat er zoveel dingen zijn waar je aan moet denken. Maar je hoeft je waarschijnlijk niet eens zorgen te maken over de gevolgen na een paar drankjes in een club.

Als de kans groot is dat je overdag het juiste meisje vindt, waarom probeer je het dan niet?

Grote steden in Polen, zoals Warschau en Krakau, zijn eigenlijk heel goed voor een dagwedstrijd. Omdat ze groter en meer verwesterd zijn, zullen veel Poolse meisjes aangenaam verrast zijn als ze op straat of in een café worden benaderd. Bovendien zijn de meisjes overdag meer trouw aan zichzelf.

a

Je zult verbaasd zijn hoe een dagwedstrijd in Krakau of Warschau succesvol kan zijn. De meeste meisjes zijn echt vriendelijk en open-minded, dus ze zal niet flippen – zelfs als ze niet geïnteresseerd is.

Er zijn meisjes die deze aanpak niet op prijs stellen, maar dit komt vaker voor in kleinere steden . Het ergste wat je kan overkomen is dat je absoluut genegeerd wordt. Ik weet dat dit het ego van veel mannen kan kwetsen, maar als je het niet erg vindt, probeer dan eens een dagje Polen – ik raad het ten zeerste aan.

Er zijn zoveel plaatsen die je overdag kunt bezoeken en die gevuld zijn met mooie Poolse meisjes zoals Zlote Tarasy Mall en Novy Swiat in Warwar of Florianksa en Grodzka Street in Krakau.

Hoe is het nachtleven in Polen?

——

Tijdens mijn verblijf in Polen heb ik een aantal steden bezocht maar het nachtleven van Warschau en Krakau maakte de grootste indruk op mij. Dus, zonder verder oponthoud, presenteer ik u mijn lijst van beste clubs en bars in Warschau en Krakau.

Krakau heeft een uniek nachtleven met de meeste van de clubs in de kelders van huizen die een paar eeuwen oud zijn. Deze plaatsen spelen meestal house-, techno-, elektronica- en dansmuziek, maar er zijn ook plaatsen met live muziek.

Als je meer van hedendaagse muziek houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan de Frantic Club in Krakau. Het is er meestal erg druk en biedt een grote verscheidenheid aan drankjes en cocktails. Er zijn twee dansvloeren waar je kunt dansen op een mix van pop, hiphop, EDM of housemuziek. Als je dorst krijgt van al dat geflirt of geflirt op de dansvloer, kun je je opfrissen in een van de 4 bars die verspreid zijn over de club.

Warszawa Powisle is een bar in de hoofdstad van Polen die gebouwd is op het terrein van een ex-ticket office. Het is dé plek voor jonge en hippe gemeenschappen met goedkope drankjes, veel jonge, hete Poolse meiden en een geweldige sfeer.

Als je een bierliefhebber bent zoals ik, mag je een bezoek aan Piw Paw niet missen als je in Warschau bent. Ze bieden meer dan 100 soorten lokaal ambachtelijk bier aan, evenals enkele andere internationale bieren. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je een keuze moet maken als er zoveel mogelijkheden zijn? Maak je geen zorgen, je kunt elk biertje proeven voordat je een beslissing neemt.

Gebruiken Poolse meisjes dating-apps en -sites?

Weet je nog hoe ik je vertelde dat Poolse meisjes graag plezier hebben als ze niet in een relatie zitten? Nou, een van de manieren waarop ze dat doen is door gebruik te maken van dating-apps en -sites.

Een goede manier om Poolse meisjes te ontmoeten als een buitenlandse man is de datingsite International Cupid. Het is een site die speciaal is ontworpen voor internationale dating, zodat u kunt verwachten dat de meisjes op de site om Engels te spreken, dat is geweldig voor iemand die er reist.

Probeer Internationale Cupido voor gratis

Poolse meisjes ook gebruik maken van Tinder als hun dating app van keuze. Er zijn ook een aantal lokale sites zoals symptia.pl, maar ik heb ze niet gebruikt sinds ik al gewend ben aan Tinder en International Cupid.

Geen tijd om te chatten met een Pools meisje en wil een datum instellen voordat je aankomt? Zo ja, dan raad ik je aan om een Tinder Passport add-on aan te schaffen. Op deze manier kun je met Poolse meisjes chatten voordat je in Polen aankomt. Het is een betaalde add-on, maar het is de moeite waard, vooral als je weinig tijd hebt.

Pro Tip: Een goed begin van een gesprek kan de betekenis zijn van de naam van het meisje waarmee je hebt gechat, zie hier de betekenis van verschillende veelgebruikte Poolse meisjesnamen.

Conclusie

——

Polen is een echt ondergewaardeerd juweeltje van Europa. Elke stad die ik heb bezocht heeft een betere indruk gemaakt dan de vorige. Warschau met zijn historische oude stad en Sovjetarchitectuur, Krakau met zijn geweldige nachtleven, Poznan met zijn straatkunst en kleine herenhuizen.

Welke stad/steden je ook bezoekt in Polen, je zult worden verwelkomd met mooie, zorgzame en hete Poolse vrouwen die je zullen aantrekken met hun mix van traditionele en moderne levensstijl.

Als het gaat om het daten van Poolse meisjes, raad ik je aan om de internationale Cupido te bekijken, je kunt verwachten dat de meisjes daar Engels spreken, wat een van de redenen is waarom ik het zo leuk vind.

Ik hoop dat je met mijn verhaal meer hebt geleerd over Poolse meisjes en weet wat je kunt verwachten als je ze ontmoet.