Ijslandse vrouwen daten / Alle nadelen en Voordelen + Datingsites

Peter / January 29, 2020

.

Meisjes uit IJsland zijn een heel ander ras dan je gewend bent. Je hebt gemakkelijk een casual one night stand, maar het kraken van de relatie is iets anders.

Vroeger was IJsland niet zo’n populaire toeristische bestemming. Het was een relatief onbekend land, meestal bezocht door reizigers die op zoek waren naar een avontuur.

Het is tegenwoordig een van de meest populaire toeristische bestemmingen en daar zijn verschillende redenen voor. Het land van vuur en ijs is het land van de grootste gletsjers van Europa en de meest actieve vulkanen.

Ijsland is niet alleen een land van adembenemende landschappen en natuur, maar ook van mooie meisjes. Ik weet zeker dat deze lange, blauwogige blondines je hart zullen doen overslaan. Er is een goede reden waarom IJsland een van de landen is met de meeste supermodellen die Miss World hebben gewonnen.

Een beetje voller dan je typische miss World, maar ik klaag niet

Maar IJsland staat ook bekend als een thuis voor sterke, onafhankelijke vrouwen die seksueel bevrijd zijn. Zo worden ze tenminste door de media geportretteerd.

Zijn deze verhalen over IJslandse meisjes waar? Zijn ze echt makkelijk te neuken?

Ik heb de kans gehad om IJsland te bezoeken en hun meisjes te ontmoeten. Als je mijn verhaal wilt horen, lees dan verder.

Het ontkrachten van de mythen

Er zijn zoveel verhalen en geruchten over IJsland, hun meisjes en hun dating-cultuur dat ik denk dat ze eerst aan de orde moeten komen voordat ik in details ga treden over het daten van een IJslandse vrouw.

#1. Nee, niemand betaalt je om met een IJslands meisje te trouwen

Het begon allemaal in 2016 toen het gerucht de ronde deed dat IJsland buitenlanders zou betalen om met een IJslands meisje te trouwen. Op een gegeven moment werd het verhaal zo wijdverbreid dat de IJslandse regering een officiële verklaring moest afleggen waarin ze dit gerucht ontkende.

Hoewel dit verhaal vals is, had ik toch de behoefte om dit gerucht voor eens en altijd te begraven, omdat er mensen zijn die hier nog steeds in geloven.

Sorry guys, geld verdienen voor het trouwen met IJslandse meisjes is niet een van de voordelen van het samenzijn met hen.

#2. Seks als eerste, datum als tweede – De waarheid over de datingcultuur in IJsland

Wanneer je in IJsland bent geland, kun je al die datingspelletjes vergeten die je hebt geleerd van je ervaringen met meisjes. Waarom? Je hebt ze waarschijnlijk niet nodig of ze zijn niet nuttig.

IJsland heeft een andere en ietwat vreemde datingcultuur. Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of je het ook zo kunt noemen, vooral als je uit een westers land of Amerika komt.

Het is meer een omgekeerde, achterlijke dating die begint met seks en eindigt met een date of niets. In het begin was ik een beetje in de war, dus jij bent dat waarschijnlijk ook.

Dating wordt meestal niet geassocieerd met IJslandse meisjes en IJslanders in het algemeen. IJsland is een seksueel bevrijd en open land waar ongedwongen seks gemeengoed is. Ze denken dat je je niet hoeft te schamen voor het hebben van een one night stand, of je nu een man of een meisje bent.

De opmaat naar dit soort dating-cultuur dateert helemaal uit de jaren 1700 toen de koning van Denemarken elke IJslandse vrouw toestond om tot zes kinderen te baren, ongeacht hun huwelijkse staat. Ze hebben dit gedaan om de bevolking van hun land te vergroten nadat deze aanzienlijk was afgenomen vanwege de pokkenuitbraak.

De IJslanders zagen dit niet als iets schandaligs. Het was iets wat ze hebben gedaan in naam van het patriottisme.

Een andere waarschijnlijke reden is het feminisme, waar ik het later over ga hebben. Voorlopig moet je alleen weten dat er onder IJslanders sprake is van gendergelijkheid en dat vrouwen denken dat ze hun seksualiteit en de behoefte aan seks niet moeten verbergen.

De meeste IJslandse meisjes zullen je zoiets vertellen:

“Als mannen hun seksualiteit en de behoefte aan seks niet verbergen, waarom zouden we dat dan wel doen?”

of

“Mannen zijn niet de enigen die geil zijn en seks willen, vrouwen zijn dat ook.”

Het huidige gevolg (als je het zo kunt noemen) is dat casual dating niet gebruikelijk is onder jonge IJslanders en dat de meeste van hen seks hebben voordat ze op een date gaan.

Dit is goed nieuws voor buitenlanders die van een one night stand houden. Eigenlijk kan het zijn dat je een buitenlander bent. Ze zijn misschien wel seksueel bevrijd, maar privacy en het vermijden van sletterij is altijd een goede zaak, zelfs in IJsland.

Ijsland is een heel klein land met steden die zo klein zijn dat de meeste mensen elkaar kennen . Soms houden ze de dingen graag privé, ook al houden ze van een aansluiting en praten ze openlijk over seks.

Echter, niet elke IJslander ervaart de seksualiteit op deze manier. Bovendien betekent het niet dat daten en trouwen niet bestaan in IJsland.

Ijslanders daten, verliefd worden en uiteindelijk trouwen, maar het is niet zo gebruikelijk. Hun emoties komen na de seks. Ook is het niet ongebruikelijk om een relatie te hebben en kinderen te krijgen terwijl je helemaal niet aan het huwelijk denkt.

In de afgelopen jaren is de IJslandse datercultuur veranderd. Er zijn meer mensen die voor de seks daten, maar ze zijn nog steeds in de minderheid.

Waarom is daten voor een aansluiting een zeldzaamheid onder jongere IJslanders? De meeste van hen zullen je vertellen dat ze de druk van het hebben van een officiële, eerste date niet leuk vinden. Zelfs als ze dat wel doen, geven ze meestal de voorkeur aan activiteiten zoals een wandeling door de stad of een kopje koffie in plaats van een etentje of een drankje.

3 meer dingen die je moet weten voordat je met een IJslands meisje gaat daten

a

#1. IJslandse vrouwen hebben alles te maken met gelijkheid

Gendergelijkheid is iets wat al geruime tijd in IJsland aanwezig is.

Het begon allemaal met een staking in oktober 1975, toen meer dan een vijfde van de IJslandse bevolking naar buiten kwam en marcheerde voor vrouwenrechten.

Tegenwoordig loopt IJsland ver voor op andere landen als het gaat om gelijkheid van mannen en vrouwen en feminisme. Ze zijn zo ver vooruit dat het zelfs wordt genoemd als het beste land voor werkende vrouwen.

Vrouwen hebben een enorme rol in hun samenleving en ze zijn belangrijk voor het bestaan van het land en voor de welvaart. Ze worden opgevoed tot sterke, onafhankelijke vrouwen die het recht hebben om te doen wat het beste is voor hen en hun samenleving.

#2. Wees assertief

Buitenlanders hebben misschien het gevoel dat IJslandse meisjes te zelfverzekerd zijn, maar dit is slechts gedeeltelijk waar. Het feit dat ze zelfverzekerd zijn en geen probleem hebben om het voortouw te nemen, betekent niet dat je niet hetzelfde kunt doen. Je hoeft alleen maar zelfverzekerd en zelfverzekerd te zijn zonder al te agressief te zijn, en je zult in een mum van tijd indruk op haar maken.

Ijslandse meisjes hebben meer vertrouwen en gedrag dan uiterlijk.

#3. IJslandse meisjes weten hoe ze plezier moeten hebben

Ijslandse meisjes en IJslanders in het algemeen weten zeker hoe ze plezier moeten hebben. Als je graag uitgaat en drinkt, voel je je meteen thuis bij al die jonge IJslanders.

De bars en clubs in IJsland zijn gevuld met vriendelijke IJslanders en een positieve sfeer. Je zult je nooit vervelen als je met een meisje uit IJsland bent. Ze vinden het leuk om te dansen, dronken te worden en plezier te hebben. Er is meer dan genoeg plezier, vooral voor een land dat zo klein is als IJsland.

Als een meisje je een drankje koopt, wees dan ook niet verbaasd. Dit is vrij gebruikelijk in IJsland.

Omdat ze een andere datingcultuur hebben dan de meeste Europese landen, kun je ervan uitgaan dat dit haar manier is om te zeggen dat ze je leuk vindt. Meestal is ze gewoon vriendelijk, maar dat betekent niet dat je haar niet kunt benaderen en niet kunt gaan flirten.

Gebruiken IJslandse vrouwen dating-apps en -sites?

Je zou verwachten dat er niet zoveel IJslandse meisjes zijn die dating-apps en -sites gebruiken, omdat ze niet op een typische, westerse manier daten. Je zult echter behoorlijk verbaasd zijn over het aantal meisjes dat ze wel gebruikt.

De datingsite, International Cupid, is een van de beste plekken om IJslandse meisjes te ontmoeten die serieus met buitenlandse mannen willen daten, want de dating-app is zeer goed in de markt gezet in Scandinavië. Alle meisjes die ik sprak met op de site werden verwacht dat je Engels spreken, en reageerde in natura, dat is een pluspunt!

Probeer International Cupid for Free

Tinder is een van de meest populaire dating apps in de wereld en IJslanders zijn ook gevangen in deze rage. Bovendien is het niet alleen gebruikt als een booty call voor IJslandse meisjes. Geloof het of niet, ze gebruiken het ook als een plek om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten voor iets meer serieus.

Een ding dat ik echt leuk vind aan Tinder is hun Paspoort add-on waarmee je kunt chatten met meisjes uit IJsland, zelfs voordat je er landt. Zo hoef je je kostbare tijd in IJsland niet te besteden aan het chatten met meisjes en het vinden van je date. Ik moet er rekening mee houden dat deze add-on niet gratis is, maar het is de moeite waard.

Waar ga je uit in Reykjavik?

IJslanders zijn zware drinkers en gaan graag uit, dus er wordt verwacht dat ze een geweldig nachtleven hebben, vooral in hun hoofdstad Reykjavik. . Er zijn zoveel geweldige plekken om uit te gaan in Reykjavik en dit zijn enkele van mijn favorieten.

#1: Kaldi Bar – Een geweldige bar die ook een ambachtelijke brouwerij is

Kaldi bar is niet alleen een bar, het is ook een ambachtelijke brouwerij. Ze waren eigenlijk de eerste microbrouwerij in IJsland. De bar biedt verschillende ambachtelijke bieren aan die gemaakt zijn met natuurlijk IJslands bronwater uit de bergen in het noorden. Het is een geweldige kleine bar met een warme sfeer en een verscheidenheid aan drankjes waar je vast en zeker van gaat genieten.

#2: Mikkeller & Friends – Kleine bar met circus-thema-interieur

Gelegen in een van de oudste gebouwen in het centrum van Reykjavik, Mikkeller & Friends is een kleine bar met een interieur dat een circus- en theaterthema heeft, gemaakt door een beroemde filmsetontwerper. De bar biedt meer dan 20 verschillende bieren, gemaakt door enkele van de beste lokale en internationale brouwerijen.

#3: Skúli Craftbar – Craftbierliefhebbersparadijs

Als je een ambachtelijke bierliefhebber bent, zal deze bar je paradijs in Reykjavik zijn. De bar is vernoemd naar de sheriff van Reykjavik, Skúli Magnússon, en biedt een aantal van de beste ambachtelijke bieren. Voeg daarbij dimlicht en ontspannen sfeer en je hebt zeker een van de beste bars die je moet bezoeken als je in Reykjavik bent.

#4: Bar Ananas – Geweldige bar voor liefhebbers van dub en reggaemuziek

Guinigen die van dub en reggaemuziek houden, moeten zeker een bezoekje brengen aan deze plek. De Bar Ananas is gevuld met Hawaïaans en neon decor en biedt een aantal van de beste tropische cocktails die perfect bij hun interieur passen. Deze bar is iets wat je niet mag missen op je avondje uit in Reykjavik.

#5: Kaffibarinn – Coffee shop by day, een populaire bar ‘s avonds

Coffee shop by day, geweldige bar ‘s avonds. Dit is de makkelijkste manier om Kaffibarinn te beschrijven, een van de meest populaire uitgaansgelegenheden in Reykjavik. In de bar zijn diverse bekende dj’s te vinden, die hun muziek perfect combineren met hun lokale drop likeuren, Topas en Opal, en IJslandse wodka Reyka.

Conclusie

—–

Gelijk aan wat ik over andere Northern women heb geschreven, zijn IJslandse meisjes niet alleen mooie, maar ook sterke en onafhankelijke vrouwen die weten wat ze willen. Hun dating-cultuur en hun houding kunnen je in het begin misschien afschrikken, maar als je ze eenmaal leert kennen, heb je de beste tijd van je leven.

Zoals ik al zei in de Dating App-sectie, raad ik internationalcupid.com ten zeerste aan als je een aantal IJslandse meisjes wilt ontmoeten die serieus met buitenlanders willen omgaan, maar als je gewoon op zoek bent naar plezier, kan Tinder Passport ook een goede optie zijn.

Ik hoop echt dat je hebt genoten van mijn verhaal over IJslandse meisjes en hun dating-cultuur. Als je vragen hebt over daten in IJsland of als je meer nuttige tips nodig hebt, kun je hieronder commentaar geven