Hongaarse vrouwen daten / Mooie meiden? Nadelen en Datingsites

Peter / January 29, 2020

.

Terwijl ik op zoek was naar mijn volgende reisbestemming, heb ik gemerkt dat er veel Oost- en Midden-Europese steden zijn die ik niet heb bezocht. Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, was een van die steden en nadat ik zoveel aanbevelingen had gehoord, duurde het niet lang om mijn beslissing te nemen en een ticket te kopen.

Boedapest, vaak genoemd als ”het Parijs van Oost Europa”, wordt steeds populairder onder toeristen en dat allemaal om goede redenen – adembenemende architectuur, geweldig nachtleven, vriendelijke lokale bevolking en lage prijzen. Voeg mooie Hongaarse meisjes toe aan de mix, en je hebt zeker een van de beste toeristische bestemmingen in heel Europa.

Ik wist niet zeker of ”het Parijs van het Oosten” alleen betrekking had op de architectuur of Hongaarse meisjes ook. Franse meisjes spelen graag een spel van verleiding als een manier om hun zelfvertrouwen en seksualiteit te tonen. Hongaarse meisjes zijn echter veel anders, en de enige overeenkomst tussen deze twee naties is hoe mooi deze meisjes zijn.

Boedapest (en Hongarije, in het algemeen) is nog steeds aan het overgaan van hun communistische verleden naar een moderne, verwesterde levensstijl. Net als Poolse meisjes, heb ik gemerkt dat Hongaarse meisjes nog steeds de Oost-Europese traditionele waarden hebben.

De recente golf van westerse toeristen heeft echter een grote invloed gehad op hun levensstijl, en deze brug tussen twee verschillende culturen heeft me in Boedapest nog meer verliefd gemaakt. Als je meer wilt weten over mijn ervaringen met Boedapest en hun meisjes en een paar trucjes wilt leren die je helpen om met hen in contact te komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres,

In deze gids gaan we kijken:

  1. Hoe de meisjes uit Hongarije er uitzien
  2. Hoe ze zich gedragen, en nog belangrijker, hoe je je om hen heen moet gedragen
  3. Gemeenschappelijke fouten die mannen maken
  4. De beste plekken om meisjes te ontmoeten in Boedapest
  5. Online Dating in Hongarije

Laten we direct in de gids springen!

Hoe zien Hongaarse meisjes eruit?

Als het op uiterlijk aankomt, zijn Hongaarse meisjes erg divers. In Boedapest zie je alles, van blond tot brunette, lang, dun, bootilicious, lichte tot donkere Hongaarse meisjes. Hetzelfde geldt voor de lengte, Hongaarse meisjes zijn een van de meest diverse op de planeet. Bovendien zijn ze vaak raciaal gemengd, dus wees niet verbaasd als je een Hongaars meisje ontmoet dat je doet denken aan een Grieks meisje of Latina.

In het verleden maakte Hongarije deel uit van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk dat een grote kracht was en bijna elk naburig land controleerde. Bovendien hebben in deze periode ook veel andere landen hun wegen gekruist, wat heeft geleid tot culturele kruising.

Tegenwoordig is het resultaat van deze mix niet alleen te zien in de Hongaarse cultuur, architectuur en levensstijl, maar ook in de diverse en mooie Hongaarse meisjes. Het is alsof ze alleen de beste gelaatstrekken van andere landen hebben gekregen. Hongaarse meisjes behoren tot de mooiste Europese meisjes, en de recente toename van het westerse toerisme in dit land zal dit niet langer een lang bewaard Europees geheim maken.

Hoewel de diversiteit van de Boedapestse meisjes waarschijnlijk veel alleenstaande mannen zal aantrekken, ga je meestal mooie, gebruinde, bruinharige, bruinogige vrouwen ontmoeten. De blondines behoren tot de heetste meisjes die ik in dit deel van Europa heb ontmoet, mede omdat ze ook behoorlijk gebruind en bruin zijn, een zeldzame eigenschap voor blondjes. Deze meisjes weten echter dat ze A-cijferig zijn, ik denk dat je ze waarschijnlijk moet ontmoeten via vrienden met enige invloed op de sociale kring, dus het is het beste om geen hoge verwachtingen voor hen te hebben.

Wat zijn Hongaarse vrouwen?

Feminisme is niet zo aanwezig in Boedapest en Hongarije, in het algemeen. Dat betekent echter niet dat Hongaarse meisjes gemakkelijk zijn. Ze zitten er ergens tussenin – niet preuts maar niet te gemakkelijk.

a

De meeste Hongaarse meisjes zijn goed opgeleid en spreken Engels, dus de taal zal geen probleem zijn als je een Hongaars meisje benadert. Ze hebben gemengde gevoelens over mensen uit Westerse landen, dus begin je gesprek niet met ”Spreek je Engels?” of ”Ik kom uit de VS of het Verenigd Koninkrijk”. Eenvoudige ”Hallo” of ”Hallo” zal beter zijn.

Hongaarse meisjes zijn niet alleen goed opgeleid, maar ook open en vriendelijk. Hongarije is niet zo ontwikkeld als andere Europese landen, dus ze vinden het leuk om mensen uit andere landen te ontmoeten en meer te leren over hun cultuur en levensstijl.

Ze horen graag verhalen over uw ervaringen, de plaatsen die u hebt bezocht, over uw land, enz. . Dit is een geweldige manier om een gesprek te beginnen met een Hongaars meisje dat je opviel.

Een onderwerp dat je moet vermijden is politiek – niet alleen de politiek van hun land, maar de politiek in het algemeen. De steun van de huidige regering en hun politiek is op een hoog niveau, ook al zijn er veel corruptie en propaganda.

Hongaarse meisjes zijn vrouwelijker dan hun buren uit bijvoorbeeld Oostenrijk. Ze lijken meer op meisjes uit Servië en Kroatië. Ze zorgen voor zichzelf en proberen er altijd op hun best uit te zien. Daarom vinden ze het leuk als iemand hun uiterlijk complimenteert.

Girls uit Hongarije zijn goed opgeleid en willen graag succesvol zijn. Dat betekent echter niet dat ze graag onafhankelijk zijn. Ik heb al gezegd dat Hongarije niet erg ontwikkeld is, dus deze meisjes vinden het leuk als mannen betalen voor drank en eten, je kunt ze zelfs bloemen kopen op de eerste, date, of haar meenemen naar iets leuks. Ze zullen je niet straffen zoals een Amerikaans meisje zou doen door te denken dat je zielig bent of gewoon te hard probeert.

Enkele Hongaarse meisjes verwachten van je dat je dit een paar keer doet voordat ze besluit om met je in zee te gaan en seks te hebben. Bovendien zal ze waarschijnlijk insinueren dat je haar naar een leuke plek moet brengen. Sommige mensen zullen dit soort meisjes bestempelen als ”goudzoekers”, maar dat zijn ze niet. Ze vinden het leuk als een man een heer is en goede manieren heeft.

Dingen die je moet vermijden bij het benaderen van een Hongaars meisje

—–

Hongaarse meisjes weten dat ze mooi en sexy zijn en ze verbergen dit niet. Zelfverzekerd zijn betekent dat ze dit ook van mannen verwachten en als een man die de eerste stap zet. Dit is een van de dingen die helemaal teruggaat tot hun meer traditionele verleden en waarschijnlijk niet snel zal veranderen.

Als je het meisje leuk vindt, haar benadert en complimenteert, waarderen ze het eigenlijk wel. Ze zullen je complimenten op prijs stellen, zelfs als ze je niet leuk vinden, dus dit is een risicovrij advies.

Als je niet onbeleefd bent en goede manieren hebt, geeft ze je misschien nog een kans. Aardige jongens hebben altijd een kans bij Hongaarse meisjes (dat heb ik tenminste gemerkt tijdens mijn reis).

De namen van veel Hongaarse meisjes hebben een bepaalde betekenis. Als je bijvoorbeeld Anelia tegenkomt, kun je gaan flirten met ”Je bent een engel”, want Anelia betekent ”een vorm van engel” in het Hongaars. Het kennen van de betekenis van hun namen kan je helpen met zowel je dag- als je nachtspel.

Online Dating is je vriendin

Zelfde als meisjes uit verschillende andere landen, Hongaarse meisjes, vooral die uit Boedapest, houden ervan om dating-apps te gebruiken.

Als een buitenlandse man op bezoek is in Boedapest, kun je de site International Cupid gebruiken, het is een geweldige site die gericht is op internationale dating en de meisjes daar verwachten meestal dat je Engels spreekt, wat een pluspunt is voor buitenlanders.

Probeer International Cupid For Free

Een andere die je kunt gebruiken is natuurlijk Tinder. Je kunt de paspoort-adapter krijgen, waarmee je kunt beginnen met het matchen met meisjes uit andere landen voordat je er fysiek naartoe gaat!

De beste plekken om vrouwen te ontmoeten in Boedapest

Boedapest is een van de populairste bestemmingen in Europa, vooral als het gaat om het nachtleven. Net als Belgrado, de hoofdstad van Servië, is het nachtleven in Boedapest beroemd om de vele clubs, bars en cafés die een grote verscheidenheid aan muziekgenres spelen en ze zijn vrij goedkoop.

Een van de nadelen van het Hongaarse nachtleven is dat er meer dan één bepaald gebied is dat gevuld is met clubs en bars en dat ze verspreid zijn over heel Boedapest, dus maak je klaar om wat geld uit te geven aan taxi’s.

Ruinbars

Boedapest is beroemd om zijn zogenaamde ruïnebars. Deze ruïnebars zijn een mix van een bar, café, restaurant en nachtclub en zijn uniek voor Boedapest en Hongarije in het algemeen. Gelegen in oude vervallen gebouwen uit de oorlog, waren deze bars een paar jaar geleden de trend geworden, en ze worden nog populairder.

Fogas Ház, wat ”House of Teeth” betekent in het Engels, is een van mijn favoriete ruïnebars die ik heb bezocht tijdens mijn reis naar Boedapest. Het is gevestigd in een gebouw van het voormalige tandtechnisch laboratorium en herbergt vier verschillende clubs – Fogaskert, Robot, Larm en Instant. Deze clubs spelen verschillende soorten muziek, dus je gaat waarschijnlijk degene vinden die het meest bij je past.

Als je van rockmuziek houdt, moet je naar Robot gaan. . Als je meer van elektronische muziek houdt, zal Larm een goede keuze voor je zijn. Instant is vergelijkbaar met Larm omdat ze ook elektronische muziek spelen. Als je een traditionele ruïne bar wilt ervaren met ongewone kunst, versleten, oude meubels, veel Hongaarse hipsters en goedkope drankjes, dan is Fogaskert de plek waar je heen moet gaan.

Szimpla Kert is de eerste ruïne bar die werd geopend in Boedapest, dus je moet eens kijken naar de plek die de stijl van deze bars heeft gevestigd en dit hele concept van ruïne bars in Boedapest is begonnen. Er is ook een buitentuin die in de zomer aan het werk is. De bar werkt ook overdag, dus als je op dit moment geen zin hebt in een avondje uit of als je moe bent van de vorige nacht, kun je een kopje koffie drinken en een dagwedstrijd doen.

—–

Corvin Club

Corvin Club is een andere nachtclub in Boedapest die is gevestigd in de oude, verlaten winkel die is gebouwd tijdens het communistische tijdperk. Een van de dingen die ik leuk vind aan Corvin Club is dat ze een leuke bar op het dak hebben waar verschillende evenementen plaatsvinden – feesten, kunsttentoonstellingen, live-bands, etc.

De gebruikelijke en geweldige manier om deze club samen te vatten is ”Underground boven de stad”, omdat ze meestal elektronische en techno-muziek spelen. Ze hebben ook openlucht bioscoop avonden, dus als je meer voor een ontspannen, ontspannen avondje uit bent en toch een kans wilt hebben om een aantal leuke, sexy en mooi uitziende Hongaarse meisjes te ontmoeten; deze plek is een geweldige optie.

Als je Boedapest bezoekt van de herfst tot het begin van de zomer moet je weten dat de meeste van de evenementen binnen worden gehost, een niveau onder het dak. Tijdens mijn reis heb ik deze club een paar keer bezocht, en er was geen enkele nacht dat ik geen enkele Hongaarse meid heb ontmoet. Je moet het op je ”ga naar” lijstje zetten.

Grandio

Het concept om zowel een hostel als een ruïnebar op dezelfde plek te hebben, heeft me geïntrigeerd. Daarom ben ik naar deze plek gegaan zodra ik erachter kwam dat je niet in hun hostel hoeft te blijven om de feestjes bij te wonen. Er is een grote tuin die is omgeven door een hostel dat een bar heeft die 24/7 werkt.

Deze plek is een non-stop feestje. Bovendien neemt het personeel je mee naar een aantal van de beste nachtclubs en ruïnebars in de stad, wat geweldig is als je helemaal alleen blijft en een gezelschap nodig hebt. Ik zou waarschijnlijk op deze plek blijven als ik op vakantie was en niet op zakenreis.

Hello Baby Bar

Hello Baby is een geweldige nachtclub in Boedapest die me de adem beneemt met zijn prachtige architectuur en inrichting. De club is gevestigd in het 19e-eeuwse paleis en heeft een aantal verdiepingen en een hoofdpodium dat wordt verlicht door lichten en verschillende kunstwerken die op de muren worden geprojecteerd. Bovendien zijn er enorme zwevende bubbels boven je op de binnenplaats die de toch al geweldige sfeer nog versterken.

Het hoofdpodium is meestal gereserveerd voor elektronische muziek. Er zijn echter ook kleinere zalen en podia die verschillende soorten muziek spelen zoals soul, funk, dans, etc.

Het is een zeer populaire nachtclub in Boedapest, dus meestal is het er druk. Als je niet van drukke plaatsen houdt, kun je het misschien beter overslaan. Ik denk echter wel dat je deze plek moet bezoeken. Vertrouw me; je zult er geen spijt van krijgen.

—–

Een paar tips voor Daygame

Hoewel het Hongaarse nachtleven een geweldige manier is om met Hongaarse meisjes in contact te komen, zijn er ook zoveel plaatsen die je overdag kunt bezoeken en alleenstaande Hongaarse meisjes kunt ontmoeten. Er zijn zoveel parken in Boedapest die in de zomer gevuld zijn met de lokale bevolking, zoals The City Park, Margaret Island of Népiglet. Toeristische locaties zijn druk bezocht en niet geschikt omdat u begint met het lijken op een andere verloren ziel, dus vermijd die.

Ter herinnering, wanneer u Boedapest bezoekt bezoekt u een van de mooiste en architectonisch mooiste steden van Europa, u zult veel rondlopen gedurende de dag, en dit is de perfecte gelegenheid voor een dagje uit. Probeer elke dag minstens 3 benaderingen te doen, dit werkte voor mij 🙂

In conclusie

Boedapest wordt vaak ”het Parijs van het Oosten” genoemd, maar niet vanwege de persoonlijkheid van de mensen, maar vanwege de architectuur en de cultuur. In tegenstelling tot Franse meisjes spelen Hongaarse meisjes niet het verleidingsspel. Ze zijn meer open en vriendelijk, en ze waarderen eerlijkheid.

De Hongaarse meisjes zijn niet alleen mooi en sexy, maar ook ruimdenkend en vriendelijk. . Meestal heb je geen lastige situatie waarin je een of ander meisje in een club wilt benaderen, maar hun vriendinnen staan haar niet toe om met je te praten.

Coldness is iets wat je niet zult ervaren als je met Hongaarse meisjes praat. Dit is iets wat je kunt verwachten van Duitse meiden.

Zoals ik al eerder zei, moet je de site International Cupid proberen, het is minder een verbindingssite en meer een datingsite.

Al met al heb ik een geweldige ervaring in Boedapest gehad. Ik was niet alleen blij met hun meisjes, maar ook met hun cultuur en architectuur. Nu begrijp ik waarom het aantal toeristen in Boedapest elk jaar toeneemt.

Ik hoop dat je iets geleerd hebt van mijn ervaring zodat je op je A-game met Hongaarse meisjes zit als je aankomt.