Vrouwen uit noorwegen ontmoeten

Peter / January 29, 2020

Noorwegen, mijn thuisland, als er ooit een groep vrouwen was die ik hier goed ken. Ik heb de afgelopen 3 jaar in Oslo gewoond en heb tijdens mijn verblijf een aantal dingen geleerd. Ten eerste werken de dingen in dit land heel anders.

Als je een buitenlander bent, neem ik aan dat dit de eerste keer is dat je naar Noorwegen gaat, en als je deze gids niet zou vinden, zou je een zware rit krijgen.

Maar gelukkig is het niet onmogelijk om deze blonde bommetjes het hof te maken. Een beetje inzicht in hoe de dingen op de Noorse manier gaan, en je bent goed om te gaan! Als je vanuit een land buiten Scandinavië reist, ben je in voor een cultuurschok. Noorse vrouwen gedragen zich heel anders dan meisjes uit Amerika, en zijn een wereld apart van Franse of Spaanse meisjes. De sleutel ligt in het vinden van die verschillen en ze in jouw voordeel te laten werken. Laten we eens dieper ingaan op een aantal do’s en don’ts om je te helpen geluk te hebben in Noorwegen.

Gewoonlijk begin ik mijn artikelen met wat tips over hoe je de meisjes moet benaderen, waar je over moet praten, etc. Maar dit is niet het belangrijkste onderdeel van gaming Noorse meisjes; het belangrijkste onderdeel is logistiek.

Als je weet naar welke clubs of pubs je op welk tijdstip moet gaan, en als je een afterparty vindt, kun je het beste je Noorse vlag halen 😊

Laten we eens kijken wat er in deze gids aan bod komt:

  1. Een intro van het uiterlijk en de persoonlijkheden van de Noorse meisjes
  2. Hoe ga je de nachtspel in Oslo spelen
  3. Daygame – niet aanbevolen
  4. Sommige algemene tips om met Noorse vrouwen om te gaan
  5. Conclusie

Nu dat je de structuur van de gids hebt, laten we naar het leuke gedeelte gaan: de meisjes.

Een kennismaking met Noorse vrouwen

Noorse meisjes zijn hot

Ok jongens, je hebt misschien wel gehoord van Zweedse blondjes, en hoe ze de hotste in Scandinavië zijn, maar ik ben het er niet mee eens. Noorse meisjes winnen met de handen in het haar in mijn boek.

Ze hebben geweldige lichamen, mooi blond haar, hoewel ze soms, zoals op de foto hiernaast, hun haar verven om het lichter te maken.

Noorse meisjes staan ook bekend om hun volle lippen en grote kont, omdat ze veel tijd doorbrengen met wandelen en skiën.

Noorwegen houden van de natuur

De Noren hebben iets voor buitenshuis. Vanwege het klimaat is het meestal skiën, wandelen of klimmen, maar als je een van die dingen gepassioneerd doet, werk het dan in je gesprek. Je date kan eindigen op een wandelroute.

De Amerikaanse meisjes die zich liever uitleven in de materiële wereld en onder de indruk kunnen zijn van diners, chique hotels, auto’s etc., dit gaat niet werken bij Noorse meisjes. Het land is extreem mooi en iedereen is welgesteld. Er is ook een stel regels die Janteloven heet, die de nadruk legt op gelijkheid en persoonlijke prestatie en succes naar beneden duwt…#communisme, maar ik dwaal af. Dit is een natuurliefhebbende natie die ook gezegend is met prachtige landschappen

Door de geschiedenis heen waren Zweedse meisjes altijd anders dan meisjes uit andere landen, zowel qua persoonlijkheid als qua uiterlijk. Zorg ervoor dat je ze bekijkt en als je geluk hebt, zou je dat niet alleen doen.

Bescherm jezelf tegen de lokale bevolking 🙂

Je denkt misschien dat je in een van de schoonste, meest 1ste wereldlanden veilig bent voor de gevreesde SOA’s, maar je zou het mis hebben. Noorwegen heeft een van de hoogste tarieven voor Chlamydia in Europa. In 2018 lanceerde Seven Eleven een zeer controversiële en zeer provocerende reclamecampagne. Hier is de poster die me hardop deed lachen toen ik hem voor het eerst zag!

—— ——

Als je de hilarische volledige videoadvertentie wilt bekijken die op tv werd gelanceerd, kijk dan hier.

#4 Je moet de eerste stap zetten

Hoewel gendergelijkheid in Noorwegen alomtegenwoordig is, net als in Zweden, kunnen meisjes verlegen zijn en niet de eerste stap zetten. In ieder geval niet tot een paar drankjes, maar later meer daarover.

Noorwegen is een van de meest liberale en progressieve landen ter wereld en hun vrouwen zijn goed opgeleid, succesvol en onafhankelijk. De meeste mannen zullen dit verkeerd interpreteren als intimiderend, maar je moet het als een kans zien. Probeer echter geen directe openers, indirect spel is het beste. Je wilt vragen naar de tijd, de routebeschrijving, waar een goede coffeeshop is, maar ga niet naar een meisje toe en vertel haar dat ze mooi is, ze zal niet weten hoe ze moet reageren!

Hoe ga je om met Nightgame in Oslo

De clubs gaan vroeg dicht (meer daarover later) en het is extreem duur voor eten, drinken, bier, noem maar op. . Dus pre-drinken, en after-parties zijn erg belangrijk. Het is zo’n belangrijk onderdeel van de cultuur dat de Noren er zelfs speciale woorden voor hebben. Voordrinken heet “vorspiel” en after-parties of after-drinking heet “nagspiel”.

Alchohol is duur in Noorwegen, dus als je landt, zorg er dan voor dat je je douanetoelage maximaal benut (als je van plan bent om te drinken). Lees hier meer over de regels en voorschriften met betrekking tot de hoeveelheid alcohol die je belastingvrij mag drinken.

Een heel belangrijk punt is dat als je in Noorwegen, en vooral Oslo, uitgaat, je moeite hebt om met grote sociale kringen om te gaan, maar dat je tot het bittere eind blijft, want later beginnen de grote groepen uiteen te vallen en heb je genoeg mogelijkheden om alleenstaanden of meisjes te benaderen.

De bars en de club sluiten allemaal om 3 uur ‘s nachts, dus het vraagt echt veel om tot het einde te blijven. Zeker in de zomer als het alweer licht wordt! Onderstaande foto is in de zomer om 3:30 uur genomen.

——

Topclubs en bars in Oslo

Als je op maandag of dinsdag op Oslo bent aangekomen, kun je de onderstaande plaatsen nog steeds proberen, maar verwacht dan wel dat het een beetje rustig aanvoelt. Voor de beste kans om wat actie te krijgen, bezoek je vanaf woensdag en zorg je ervoor dat je het weekend blijft. Laten we dan ook eens kijken naar een aantal van de beste clubs en bars in Oslo.

Woensdagavond

Voor woensdag, en vrijwel elke andere dag van de week, raad ik je de stoel aan. Een van de beste ginbars in Europa, en waarschijnlijk de beste bar in de Oslo-periode. Dit is mijn hangplek van 22-12 uur, de zitplaatsen zijn beperkt, dus kom niet te laat als het erg druk wordt!

Donderdagavond

De dingen beginnen op te vrolijken als het weekeinde dichterbij komt. Als je de traditionele bar bovenin wilt hebben, een feestje in de onderste stijl van de club, ga dan naar Horgan’s. Het wordt echt vol, en je zult het opnemen tegen een heleboel dudes, maar gelukkig zijn ze een beetje verlegen en missen ze het spel. Noorse jongens vertrouwen meestal op hun sociale kring, of laatste ronde stijl spel om door te komen. Zoals ik al eerder zei, blijf tot het einde en er zullen goede dingen gebeuren.

Friday Night

Kijk eens naar Ryes, een retro-stijl bar die een relaxte menigte had. In Grünerløkka, het hipstergebied van Oslo, vind je geen problemen om andere bars te vinden als je de scene in Ryes niet leuk vindt. Scout Thorvald Meyers Gate en kies je plekje.

Zaterdag en zondagavond

Dit is de belangrijkste feestavond in Noorwegen, dus ga er gewoon op uit, je zult gegarandeerd actie vinden.

Zwarte jongens kunnen een club genaamd Blå bezoeken, die zelfs overdag pompt en reggaemuziek heeft die chocoholisch Noorse meisjes lijkt aan te trekken.

Daygame – niet de moeite waard

Iedereen heeft gehoord over het kille Noorse weer en hoe koud het meestal wordt. Nou, het is niet het enige wat daar koud is.

Verwacht niet dat Noorse meisjes overdag openstaan voor je aanpak, ze zijn verlegen, formeel en niet erg makkelijk te imponeren met geld of de status van buitenlander.

Ze hebben normen die de meeste vrouwen uit andere landen overtreffen en daarom moet je je op het ergste voorbereiden.

Het grootste obstakel dat je tegenkomt, is het feit dat niemand met elkaar praat, buiten een vooraf afgesproken sociale situatie.

——

Are Dating-sites en apps die populair zijn bij Noorse meisjes?

Online dating-apps hebben de datingscene enorm gevormd en veranderd, over de hele wereld, en Noorwegen is niet anders. Er zijn een paar dating sites en apps gebruikt door Noorse meisjes.

Een van die sites is International Cupid, een goed gecommercialiseerde site in scandinavische countrier, speciaal gemaakt voor internationale dating. De meisjes die je wedstrijd met op deze site zal verwachten dat je Engels te spreken, dat is altijd een pluspunt als je een buitenlander.

Probeer International Cupid For Free

Een andere dating app is Tinder, die de “Tinder Passport” optie, die u toelaat om te spreken met Noorse meisjes voordat je zelfs in Noorwegen. Het is een optie waarvoor je moet betalen, maar naar mijn mening is het de moeite waard.

Vierentwintig tips om je interacties met Noorse vrouwen te verbeteren

1. Het feit dat je ongecompliceerd bent, helpt

Noorwegenaars zijn op de meeste manieren van hun leven rechttoe rechtaan. Als je probeert om je heen te slaan, je schattig te gedragen en op zoek bent naar mogelijkheden om een gesprek te beginnen, kun je je misschien beter herbezinnen op de volgende punten . Met Noorse vrouwen, neem minder aan en doe meer. Als je gelooft dat er een meisje aan de overkant van de tafel is dat constant naar je kijkt, maak dan een beweging voordat ze dat doet, maar wat nog belangrijker is, wees er klaar voor om ook de rechte afwijzingen onder ogen te zien. Voor veel Europese vrouwen is de go-to uitdrukking “kunnen we gewoon vrienden blijven”, terwijl Noorse dames het graag bij een simpel ‘Nee’ houden. Maak je geen zorgen over het feit dat je niet zeker bent; ze laat het je in zeer duidelijke bewoordingen weten.

2. Lach en knikspel

Lach maar niet op. In Noorwegen zijn de mensen te vriendelijk, en dat verwachten ze ook van jou. Als je je te veel afzijdig houdt of te veel ontkent (gebruikt iedereen nog steeds die term…lol) voelt elke groep meisjes zich ongemakkelijk en krijg je de stille blikken, terwijl ze op je wachten om te vertrekken. Laat de meisjes in plaats daarvan het meeste praten. Als je mijn aanbeveling uit de Nightgame sectie hebt opgevolgd, moet je je aandacht vooral richten op meisjes die drank in hun handen hebben, of die je hebt gezien dat ze aan het drinken zijn. Bijna iedereen in Noorwegen drinkt en dit is meestal wanneer ze veel openen.

Plaat dit scenario voor:

Het is echt laat op de avond, en de alcohol heeft gevloeid, je ziet een Noors meisje dat je leuk vindt. Meestal is mijn advies om naar haar toe te gaan en te bepalen of ze zonder mannelijk gezelschap en geïnteresseerd in je is.

Het zou in dit land echter niet per se slecht zijn als je langer naar haar blijft staren dan in een andere cultuur. Ja, in delen van de wereld is het griezelig en “stalkerig”. In Noorwegen echter, het beschouwd als iets perfect romantisch, maar als je niet opvolgen met een verhuizing, je bent in de problemen. Timing is echter de sleutel.

Dus kijk om de interesse te bepalen, als ze lacht of je blik op slot doet, ga dan even later naar haar toe.

——

3. Als ze je leuk vindt, ga je neuken

Oslo staat bekend als de aaneenschakelingshoofdstad van de wereld. Dat kan ik bevestigen. Als je eenmaal een meisje mee naar huis neemt naar je appartement, vergeet dan niet om de nacht dicht bij je huis te eindigen, dus de laatste club of afterparty waar je naartoe gaat moet dicht bij je appartement zijn. Omdat de laatste horde aan de aansluiting het meisje overtuigt om nog een laatste drankje bij jou te halen. Als ze komt, is het on.

Wanneer u thuiskomt, kunt u gewoon ontspannen en genieten van het proces. Wees een man, en ze zal een vrouw zijn, en de natuur zal haar gang gaan.

4. Waardeer Noorwegen

Alle Noren zijn extreem trots op hun land; en terecht! Ze vinden het geweldig als iemand hen prijst om hun skivermogen, of om hoe mooi de natuur is. Als je daarentegen betrapt wordt op het belachelijk maken van de plaatselijke bevolking, de taal of iets dergelijks in het Noors, dan is dat een serieuze aangelegenheid waar je niet aan mee wilt doen. Ze hebben geen gevoel voor humor met betrekking tot hun eigen land, dus de grap zou waarschijnlijk op jezelf zijn. Dat werpt ook licht op iets veel serieuzer, je hoeft toch niet over de oorlog te praten? Maar als je uit Groot-Brittannië of Amerika komt, waarom niet? Het is zeker een goed idee om aan dezelfde kant te staan.

Conclusie

Het bezoek aan Noorwegen is een geweldige ervaring, het is echt een van de mooiste landen ter wereld, met nuchtere, sexy en seksueel bevrijde vrouwen. Maak je niet te veel zorgen over het dagspel, gebruik online dating apps of sites. De site die ik eerder noemde, International Cupid, is een geweldige plek om aan de slag te gaan met internationale dating,Zorg ervoor dat je het meeste uit de woensdag- tot zaterdagavond haalt, want net als in Finland, dan begint het drinken pas echt!

Oh ja en om deze gids in te pakken…vergeet niet om hem in te pakken! Je wilt niet toevoegen aan de toch al indrukwekkende Chlamydia stat line van Noorwegen.

Goed geluk, en zorg ervoor dat je een opmerking achterlaat als je van plan bent om Oslo te bezoeken en misschien kunnen we een drankje nemen in de stoel.