Oekraïense vrouwen daten / Alle Tips! En review datingsites

Peter / January 29, 2020

.

Toen ik mijn vrienden heb verteld dat ik op een lange zakenreis naar Oekraïne ga, waren ze jaloers en dachten ze dat ik de gelukkigste man ter wereld was.

”Dude, je weet toch dat Oekraïense meisjes de heetste van de wereld zijn?”. ”Ze zijn heet en makkelijk, ik weet zeker dat je zoveel plezier zult hebben!!”.

Ik was achterdochtig over hun beweringen, omdat geen van hen ooit in Oekraïne is geweest. Dit zijn allemaal gewoon dingen die ze op internet hebben gelezen en je weet hoe dit soort dingen soms niet waar zijn.

Zodra ik in Oekraïne ben geland, wist ik dat ze niet liegen over de schoonheid en het adembenemende uiterlijk van Oekraïense meisjes. De straten van Kiev, Lviv en Odessa waren vol met goed uitziende vrouwen die trots hun schoonheid lieten zien.

Het winnen van het hart van een Oekraïense vrouw is echter niet zo gemakkelijk als veel mensen denken, ikzelf incluis.

Daarom ga ik mijn ervaring delen met Oekraïense meisjes tijdens het verblijf. Als je meer wilt weten over deze Slavische schoonheden, hun persoonlijkheid en uiterlijk, en over de makkelijkste manier om een Oekraïens meisje te scoren, lees dan verder.

Hoe zien Oekraïense meisjes eruit?

a

Veel mensen zeggen dat Oekraïense meisjes tot de mooiste meisjes ter wereld behoren en dat ze niet te ver van de waarheid af staan. Dit zijn de meisjes die je kaak laten vallen en je hoofd laten draaien.

Waarom worden Oekraïense meisjes beschouwd als een van de mooiste meisjes? Diversiteit is waarschijnlijk een van de redenen. Door de geschiedenis heen hebben verschillende delen van Oekraïne zich vermengd met verschillende etniciteiten, wat heeft geleid tot een divers uiterlijk en adembenemende fysieke kenmerken van deze vrouwen.

Afhankelijk van de regio die je bezoekt, ga je verschillende soorten Oekraïense vrouwen ontmoeten, die allemaal op hun eigen manier mooi en aantrekkelijk zijn.

De meisjes uit Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, en andere delen van de centrale regio hebben meestal kleinere jukbeenderen, een rond hoofd en lichtbruin haar. Ze zijn niet te lang, maar ook niet te kort.

De zuidelijke regio, zoals Odessa, is een thuis voor donkerharige, donkerogige meisjes met een langwerpig gezicht en een rechte neus.

Het zijn echter maar kleine verschillen die ik in verschillende regio’s van Oekraïne heb opgemerkt. Welk deel van Oekraïne je ook bezoekt, je gaat veel mooie vrouwen ontmoeten met mooie gelaatstrekken, een lichte tot middelmatige huidskleur en meestal een bruin haar.

Er zijn ook natuurlijke blondines en meisjes met groene en blauwe ogen. Dit type meisjes komt vaker voor in Kiev, Lviv en enkele andere delen van Oekraïne. De meeste van hen gebruiken make-up om hun gelaatstrekken te accentueren, maar soms kan het een averechts effect hebben. Verwacht in ieder geval niet dat ze natuurlijk en make-upvrij zijn, zoals meisjes uit Duitsland of Oostenrijk.

Hoge hakken, rokken en jurken zijn de meest voorkomende kleding die Oekraïense meisjes dragen, of ze nu op een zondagswandeling of in een club gaan. Er zijn meisjes die meer casual zijn, maar ze zijn meer een uitzondering dan regel.

Dingen die je moet weten voordat je met een Oekraïens meisje uitgaat

——

Nu moeten we het hebben over het uiterlijk van Oekraïense meisjes, er zijn een aantal feiten die je moet weten over hun datingcultuur en -levensstijl die je verwachtingen in toom zullen houden.

Oekraïense meisjes zijn anders dan hun westerse tegenhangers. Als je ooit in een van de Oost-Europese landen bent geweest, weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel. De meer traditionele, patriarchale cultuur, religie en het belang van familie maken ze heel anders dan westerse meisjes.

Dat betekent echter niet dat alle meisjes uit Oost-Europese landen hetzelfde zijn. Natuurlijk hebben ze veel overeenkomsten, maar sommige dingen maken Oekraïense meisjes anders dan hun Oosterse en Westerse tegenhangers.

Datingcultuur is anders in Oekraïne

Oekraïne heeft een andere, meer traditionele datingcultuur die meer lijkt op de Oost-Europese dan de Westerse cultuur.

Oekraïense meisjes houden ervan om dingen langzaam aan te pakken en je moet veel tijd en moeite investeren als je hun hart wilt veroveren. Ze zijn rationeel en luisteren niet alleen naar hun hart als ze een man kiezen.

De meeste Oekraïense meisjes nemen relaties serieus en willen geen tijd verliezen met mannen die geen goede bedoelingen hebben.

Een andere datingcultuur betekent ook dat er wat ongeschreven regels zijn bij het daten van een Oekraïens meisje. . Om te beginnen zou een man voor alles en overal moeten betalen. Je moet het niet onbeleefd vinden, het is gewoon hun culturele ding.

Oekraïense meisjes zijn niet gemakkelijk

Er zijn verschillende redenen waarom deze misvatting over Oekraïense meisjes bestaat, maar ik denk dat de meest prominente redenen de politieke en economische situatie en hun vrouwelijkheid zijn.

Oekraïne is, net als andere Slavische en Oost-Europese landen, minder ontwikkeld en herstelt nog steeds van hun verleden. Hierdoor denken veel mensen dat Oekraïense vrouwen alles zullen doen voor geld en financiële steun. Dit is echter niet waar.

Tuurlijk, Oekraïne is een minder ontwikkeld land dat economische problemen heeft en er zijn veel goudzoekers, maar dat betekent niet dat elk meisje op zoek is naar een man die geld heeft.

Een andere reden is hun vrouwelijkheid. Veel mannen denken dat Oekraïense meisjes zich zorgen maken over hun uiterlijk en er altijd goed uitzien omdat ze op zoek zijn naar een man, verkeerd.

Ze zijn zich bewust van het feit dat ze een van de mooiste meisjes ter wereld zijn en ze zijn niet bang om dit te laten zien. Ze doen dit vooral voor zichzelf en niet vanwege de jongens.

Wat betekent dat voor mannelijke buitenlanders die graag een snelle one night stand willen hebben? Hoewel het moeilijker is om een meisje te vinden dat zich bezighoudt met een aansluiting, hebben de recente veranderingen in de levensstijl en de cultuur ertoe geleid dat meisjes meer onbevangen zijn.

Ze zijn vrouwelijk met veel vrouwelijkheid

——

Meer traditionele, patriarchale cultuur betekent dat de meeste Oekraïense meisjes trouwe en liefhebbende vrouwen en moeders zijn die hun familie waarderen en enorm veel respect hebben voor hun mannen.

Genderrollen zijn nog steeds aanwezig in Oekraïne en het lijkt er niet op dat ze binnenkort weggaan, ook al is hun levensstijl de laatste jaren zo veranderd.

Hoewel Oekraïense meisjes vrouwelijk zijn, is het niet gemakkelijk om hun hart te winnen. Ze zijn intelligent en weten wat ze willen. Soms kun je merken dat je ervaringen met Oekraïense meisjes een wat “transactioneel” gevoel hebben, je betaalt voor het diner en ze kleedt zich mooi aan. Als je de relatie wilt voortzetten dan kun je beter in staat zijn om voor haar te zorgen.

Hier is een satirische, maar nogal op zichzelf staande kijk op hoe ex-Sovjet union girls de wereld zien 🙂

——

Meer, de recente invloed van Westerse landen heeft de manier waarop een Oekraïens meisje denkt over haar rol in de samenleving veranderd. Ze zijn zich meer bewust van hun vermogen om succesvol te zijn en willen een veel grotere rol spelen. Ze willen niet alleen maar zorgzame vrouwen en moeders zijn.

Ze houden van mannelijke mannen met mannelijke omgangsvormen

Ungemaakte Duitse meisjes, Oekraïense meisjes houden vast aan de traditionele vrouwelijke stereotypen. Net als in andere landen met een traditionele cultuur verwachten Oekraïense meisjes dat mannen het voortouw nemen. Dat betekent niet dat je een ”alfa-man” moet zijn die te dominant en respectloos is.

Het ligt meer in de lijn van haar mening, maar kies de ontmoetingsplaats en activiteiten die je gaat doen op je date.

Het laatste woord hebben kan soms nuttig zijn om goudzoekers te ontmaskeren, omdat ze het niet eens zijn met je keuze van de locatie en iets chiquers en luxueuzer willen.

Mannelijk zijn betekent niet dat je geen gentleman moet zijn en geen manieren moet hebben. Het Oekraïense meisje houdt ervan als een man de deur voor haar opent, haar jas neemt of de stoel verplaatst. Dit laat haar zien dat je geen eikel bent die geen respect heeft voor vrouwen.

Oekraïense meisjes uit verschillende regio’s hebben verschillende persoonlijkheidskenmerken

Hoewel de meeste Oekraïense meisjes een vergelijkbare persoonlijkheid hebben, zijn er nog steeds enkele verschillen, afhankelijk van de regio die je bezoekt.

Er zijn een aantal steden zoals Lviv waar religie een groot deel van een levensstijl uitmaakt. Er is mij verteld dat ze een vrij hoog percentage kerkbezoek hebben, dus je moet niet verwachten dat ze te openhartig zijn. Bovendien zijn roddel en sletschaamte andere redenen voor hun seksuele terughoudendheid.

Lviv is zeker geen kleine stad, maar alle activiteiten zijn geconcentreerd in het kleine gebied, wat betekent dat roddel en sletschaamte snel reizen.

In tegendeel, meisjes uit Kiev zijn meer open-minded en vriendelijker. Ze houden er meer van om nieuwe mensen te ontmoeten, hun levensverhaal te horen en misschien zelfs iets meer te doen.

Dat betekent niet dat je de meisjes in kleinere of meer conservatieve steden niet moet benaderen. . Oekraïense vrouwen houden ervan als mannen hen benaderen, of het nu op straat is, in een bar of een club. Je hoeft alleen maar je verwachtingen laag te houden voor meer dan een date.

Wat kun je verwachten van je eerste date met een Oekraïens meisje?

——

Als het gaat om je eerste ontmoeting met een Oekraïens meisje, kan het soms zijn alsof je verhoord wordt. Oekraïense vrouwen kunnen behoorlijk achterdochtig zijn en op hun hoede zijn, dus wees bereid om veel vragen over je eerste date te beantwoorden.

Ze willen graag weten wat je bedoelingen zijn en waarom je Oekraïne bezoekt, omdat ze zich bewust zijn van hun schoonheid en het feit dat de meeste mannen met hen willen slapen.

Eerlijkheid is het beste beleid met Oekraïense meisjes. Probeer je antwoorden zo te formuleren dat ze tevreden is en dat je niet laat zien of je van plan bent met haar naar bed te gaan. Geen enkel meisje zou willen horen dat je haar op een date hebt uitgenodigd omdat je seks met haar wilt hebben.

Het kan ook contraproductief zijn om alleen maar mooie dingen over haar land te praten en je zult zonder je date komen te zitten.

Als ze klaar is met het verhoor, zal de rest van de date soepel verlopen, vooral als je veel gemeen hebt. Oekraïense meisjes zijn slim, goed opgeleid en hebben veel interesses, dus ik weet zeker dat je de juiste onderwerpen gaat kiezen op je eerste date.

Als het echter om meer gevoelige en persoonlijke onderwerpen gaat, ga je wat langer wachten voordat ze zich voor je openstelt.

Gebruiken Oekraïense meisjes dating-apps en -sites?

Ik had niet veel verwacht van dating-apps en -sites in Oekraïne, omdat ze een meer conservatieve datingcultuur hebben. Echter, Oekraïense meisjes daadwerkelijk gebruik maken van dating-apps en sites.

Er zijn veel datingsites en apps die lokaal zijn en niet bekend onder buitenlanders.

De datingsite UkraineDate is een geweldige plek als je op zoek bent naar Oekraïense meisjes die serieus zijn over het daten van een buitenlandse man. Een goed ding over deze website is dat je kunt verwachten dat de meisjes op er om Engels te spreken.

Probeer UkraineDate For Free

Tinder, een van de meest populaire dating-apps ter wereld die door velen wordt gebruikt, is een andere goede keuze voor online dating, ik ben tot de conclusie gekomen dat de meisjes die gebruik maken van Tinder in Oekraïne zijn meer open-minded en in hookups.

Tinder heeft ook een zogenaamde Paspoort add-on waarmee u kunt chatten met Oekraïense meisjes zelfs voordat je daar aankomt. Het is een betaalde optie, maar het is de moeite waard. Je hebt ten minste één afspraakje voordat je je voeten op de Oekraïense grond hebt gezet.

Hoe is het nachtleven in Oekraïne?

Nachtspel kan behoorlijk succesvol zijn in Oekraïne, vooral in grotere steden als Kiev, Lviv of Odessa die gevuld zijn met veel trendy bars, art-centric spots en cocktail lounges. Vergeet niet de clubs die een geweldige service, een coole sfeer en mooie meisjes hebben.

Dit zijn enkele van mijn favoriete uitgaansgelegenheden in Kiev, Lviv en Odessa. Ik heb bijna alles meegenomen, van de chill en trendy bars tot geweldige nachtclubs, dus ik weet zeker dat je iets zult vinden wat je leuk vindt

Pink Freud

Deze bar is de juiste plek voor alle cocktailliefhebbers die niet alleen van de wereldberoemde cocktails houden, maar ook graag een paar nieuwe willen uitproberen. Vol met verschillende portretten van Freud, is deze plek een chill place waar je de lokale bevolking en mooie Oekraïense meisjes kunt ontmoeten.

Skybar

Als je een prachtig uitzicht wilt hebben op de hoofdstad van Oekraïne, dan is Skybar de plek voor jou. Deze bar is populair onder de plaatselijke bevolking en staat bekend om zijn geweldige sfeer, coole muziek die wordt gedraaid door verschillende beroemde dj’s en uitstekende drankjes. Het is niet de goedkoopste plek in Kiev, maar alles heeft zijn prijs, zeker als het een plek is met een geweldig uitzicht en veel mooie Oekraïense meisjes die op de dansvloer ronddraaien.

Loggerhead Bar

Loggerhead Bar is een van de vele geheime plekken die de Oekraïense hoofdstad verbergt. Verborgen achter een naamloze deur op een donkere binnenplaats is het een live jazzclub met een interessant interieur en geweldige drankjes. Om binnen te komen moet je het wachtwoord raden, wat deze plek nog mysterieuzer en interessanter maakt.

Masoch

Naast alle plaatsen die ik in Lviv heb bezocht, was de Masoch-bar degene die de grootste indruk op me achterliet. . Opgedragen aan een erotische schrijver Leopold von Sacher-Masoch, is de plaats gevuld met verschillende S&M en erotische decoraties. Ze hebben ook een masochistisch themamenu met extreme cocktails en eten met afrodisiaca.

Odessa, de op twee na grootste stad van Oekraïne, gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, is de clubhoofdstad van Oekraïne geworden, vooral in de zomer met veel alcohol, muziek en feestjes.

Als je in de zomer naar Odessa gaat en je bent er toevallig net als ik in het weekend, raad ik je aan om naar de Itaka Beach Club te gaan. Je kunt de dag doorbrengen bij het zwembad en na zonsondergang blijven feesten als deze bar verandert in een nachtclub.

Conclusie

——

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om meer dan één stad in een vreemd land als Oekraïne te bezoeken en niet alleen de hoofdstad. Landen die zo groot zijn hebben verschillende invloeden in verschillende regio’s, wat leidt tot een meer uitgesproken architectuur en levensstijl en cultuur.

Dit vertaalt zich ook naar vrouwen. Hoewel er zoveel dingen zijn die meisjes uit Kiev, Lviv en Odessa gemeen hebben, is er altijd wel een persoonlijkheidskenmerk of -functie die hen anders en speciaal maakt.

Als ik al zei in het gedeelte over online dating, is de site UkraineDate een goede plek om te zoeken naar Oekraïense vrouwen die buitenlandse mannen serieus nemen.

Ik hoop dat je met deze tekst meer hebt geleerd over Oekraïense vrouwen, hun uiterlijk en persoonlijkheid, zodat je bereid bent om haar hart te winnen als de tijd daar is.