Franse vrouwen ontmoeten

Peter / January 29, 2020

.

Ah Frankrijk, de plaats waar wij Amerikanen gaan om verliefd te worden, en verschrikkelijk slachten hun taal terwijl we op het. En in het hart van deze dagdroom ligt Parijs, stad van liefde en romantiek. Of is het?

Zijn deze eerdere beweringen waar of is dit gewoon de manier waarop films, boeken en andere media Parijs en Frankrijk in het algemeen weergeven?

Tijdens een paar weken van mijn bezoek leek het me meer op de stad van verleiding, flirten en seks dan op de stad van romantiek en liefde. Na mijn korte verblijf kwam ik tot de conclusie dat het moeilijker is om in Parijs te daten dan in andere landen.

Als je meer wilt horen over mijn ervaring in Parijs met Franse meisjes en een paar tips wilt leren over het daten van een Frans meisje onderweg, lees dan verder.

Hoe zien Franse meisjes eruit?

Zoals ik al eerder heb gezegd, is er een verschil tussen de weergave van Parijs en Frankrijk in het algemeen, in de media en in het echte leven. Hoewel Franse meisjes er wel leuk uitzien, zijn ze natuurlijk niet allemaal mooi.

De meeste Parijse meisjes die ik tijdens mijn reis heb ontmoet, kunnen in het Frans worden omschreven als ”au naturel”, wat natuurlijk betekent. Ze zijn zeer natuurlijk, niet te lang met donker of lichtbruin haar. Er zijn een paar blondjes, maar ze zijn in de minderheid. Ik heb ook gemerkt dat veel van hen lichte ogen hebben.

Hoewel Franse meisjes echt in de mode zijn, zien ze er meestal casual uit met een mooi kapsel en minimale make-up. Ze hebben immers natuurlijke schoonheid.

Hoe zijn Franse meisjes qua persoonlijkheid?

Het eerste wat je moet weten als het om Franse meisjes gaat, is dat ze niet daten, althans niet op een Amerikaanse manier. Er bestaat zelfs geen Frans woord voor date of dating.

Er bestaat niet zoiets als de eerste, tweede of derde date. Als een meisje met je uitgaat op een diner of voor een drankje, is het geen typische, formele date en het betekent niet dat ze geïnteresseerd is in jou. Ik weet het, het lijkt misschien raar voor je in het begin omdat je niet gewend bent aan deze levensstijl.

Het is ook niet ongebruikelijk dat Franse meisjes uit eten gaan met een mannelijke vriendin, zelfs als ze een relatie heeft met een andere man.

Wanneer je in Parijs uitgaat, of het nu een club, een restaurant of een picknick is, zie je meestal geen meisjes gescheiden van mannen. Ze gaan graag samen uit. Alleenstaande seksgroepen zijn niet hun ding zoals in Amerika of andere Europese landen. Ze gaan uit in groepen die zowel mannen als vrouwen omvatten, ze socialiseren en eindigen uiteindelijk samen.

Franse meisjes zijn vrouwelijker dan meisjes uit andere Europese landen. Misschien is het de taal of de manier waarop ze zich gedragen, lopen, praten, enz. Als je een Frans meisje in een bar of in het restaurant ziet, heeft ze een zekere aantrekkingskracht op haar, staand of zittend, wachtend op een bewonderaar.

Franse meisjes spelen graag spelletjes…

Toen ik het eerste Franse meisje aan de bar heb ontmoet, keek ze me discreet aan, dus ik dacht dat het alleen maar goed was om haar te benaderen en met haar te gaan flirten. Een paar minuten nadat we begonnen te chatten wist ik echter niet wat ik kon verwachten. Het ene moment dacht ik dat ze me leuk vond, het andere moment dacht ik dat ik geen kans had om met haar te flirten.

Ze zijn flirterig en verleidelijk. Ik heb het gevoel dat dit hun manier is om hun zelfvertrouwen en seksualiteit te tonen. Franse meisjes zijn zelfverzekerd, en dat zie je aan de manier waarop ze met mannen omgaan. In het begin zul je dit waarschijnlijk niet merken, maar na een paar praatjes en misschien een paar mislukte verleidingen ga je hun persoonlijkheid begrijpen.

Terwijl Duitse en Oostenrijkse meisjes niet van complimenten houden, zijn Franse meisjes gek op ze. Franse meisjes doen veel moeite voor hun stijl en uiterlijk, en dat is te zien als ze met hun spullen pronken. Ze houden ervan om stijlvol te zijn en zich sexy te voelen in hun huid en kleding, dus je moet altijd beginnen met hun kleding te complimenteren.

Daarom moet je haar spel misschien wel vanaf het begin spelen. Probeer mysterieus te zijn en laat haar zich afvragen of je wel of niet geïnteresseerd bent in haar, zelfs als jij degene bent die haar benaderd heeft.

Hoewel Franse meisjes graag games spelen, flirten en verleidelijk zijn, is het niet zo moeilijk om haar in bed te krijgen, zelfs niet als je op je eerste date bent. In vergelijking met hun ”zusjes” uit Italië of Spanje zijn Franse meisjes veel meer bevrijd.

Als je van plan bent om een Frans meisje aan de bar op te halen, is het geven van een teken aan haar het eerste wat je moet doen. . Frans meisje houdt van de aandacht, dus geef het aan haar. Dat betekent niet dat je de hele tijd naar haar moet staren of haar moet benaderen zodra ze naar je kijkt. Franse meisjes houden van het spel van verleiding, dus het is alleen maar goed om subtiel te zijn.

De Franse meisjes gebruiken dating apps?

Toen ik in Parijs aankwam wist ik niet of Parijse meisjes van online dating en apps houden, dus ik had geen verwachtingen. Echter, na deze reis, kan ik met recht zeggen dat Franse meisjes zijn echt in dating apps.

Als u op zoek bent naar meisjes die serieus zijn over buitenlandse mannen, probeer dan de dating site International Cupid. Het is een site die op de markt wordt gebracht op internationale dating, wat betekent dat de meisjes die je wedstrijd met zal verwachten dat je Engels spreken.

Probeer Internationale Cupido gratis

Een andere goede keuze, zoals altijd, is Tinder. Frankrijk had meer wedstrijden op Tinder dan in andere Europese landen zoals Duitsland. Ik weet dat het een beetje vreemd is om meisjes uit de zogenaamde ”koude natie” te vergelijken met meisjes uit de stad van de liefde en de romantiek, maar ik was echt verbaasd.

Waar ontmoet je Franse meisjes?

Je kunt Franse meisjes ontmoeten voor een hook up bijna overal in de stad, of het nu een park, een bar, cafe of een restaurant is. Je moet hun eigen verleidingsspel spelen. Als ze bij haar vrienden zit en naar je kijkt, geef haar dan de tijd. Ze zal waarschijnlijk een manier krijgen om dichter bij je te komen.

Als je echter niet het type man bent dat graag meisjes in een café, bar of restaurant benadert en dimmers, meer alcohol en muziek nodig heeft, dan zijn de Parijse nachtclubs jouw manier om te gaan.

a

Parijs heeft zoveel geweldige clubs dat je waarschijnlijk geen tijd hebt om ze allemaal te bezoeken.

Hier zijn enkele van de beste nachtclubs in Parijs

Rex Club

Rex Club is een van de oudste clubs in Parijs die nog steeds populair is. De club werd bijna 30 jaar geleden geopend en was een van de eerste plaatsen in Parijs waar je naar techno, house en elektronische muziek kon luisteren.

De programmering van de club is niet veel veranderd. Als je van techno-, house- en elektronicafeestjes houdt die tot in de vroege uurtjes duren, ben je hier aan het juiste adres.

De club is ook erg populair onder buitenlanders en toeristen, dus als je geen geluk hebt gehad met Franse meiden, is dit een geweldige plek om met internationale meiden in contact te komen.

Er is geen dresscode, terwijl de prijs van een kaartje varieert van 12 tot 20 euro. Er zijn ook early bird tickets die nog goedkoper zijn, maar je moet je reis veel vroeger plannen en nog voor je in Parijs aankomt tickets kopen.

Garage

Als je in de zomer naar Parijs reist, is Garage een geweldige openluchtplaats die je moet bezoeken.

De club, die bekend staat als Grand Rivage, ligt aan de kade met uitzicht op de rivier de Seine. Het is een van de jongste clubs in deze wijk die in 2017 is (her)geopend en ziet eruit als een groot terras aan de rand van de rivier.

Ever sinds de heropening wordt de club steeds populairder bij zowel de lokale bevolking als bij buitenlanders, met name degenen die in de bohémienachtige stijl van Berlijn zijn. De muziek is meestal elektronisch, en de prijs van een kaartje is altijd maar 5 euro.

Er is nog iets belangrijks dat je moet weten over Garage als je van plan bent er naartoe te gaan. Zorg ervoor dat je de namen van de artiesten van de avond weet, want zo selecteren ze de mensen die bij de ingang van de club binnenkomen.

Concrete

Ja ik weet het…de Fransen zijn echt creatief met hun clubnamen…Concrete is een andere club die een groot terras heeft dat uitkijkt op de rivier de Seine. Het is slechts een paar minuten verwijderd van het Gare de Lyon, een van de belangrijkste metrostations van Parijs, dus je zult geen probleem hebben om deze plek te vinden. Deze prachtige plek om te genieten van zonsondergang of zonsopgang in Parijs speelt meestal techno en house tunes. Bovendien is er bijna elke week minstens één populaire internationale DJ op de decks.

De toegang is meestal gratis voor middernacht en ongeveer 15 euro daarna. Er is geen dresscode, maar de meeste mensen dragen meestal iets casual en hippie. Dit is de plek waar muziek en zonsopgang belangrijker zijn dan stijl en uitstraling.

Al met al is dit een geweldige plek waar je je pas gevonden Franse meisje onder de zon kunt kussen terwijl je geniet van het uitzicht op de rivier de Seine.

La Java

La Java is een andere geweldige plek voor een avondje uit in Parijs, vooral als je houdt van clubs die wat rustiger en relaxter zijn en niet al te druk bezocht zijn. . Verborgen onder het winkelcentrum in een kelder heeft de club een vrij gevarieerde programmering, dus het soort publiek hangt af van het soort muziek dat die avond wordt afgespeeld.

De dansvloer ligt in het centrum van de club, terwijl er ook zitcabines aan de zijkanten ervan zijn, zodat u kunt chillen en oogcontact kunt maken wanneer u maar wilt. Dit is wat ik leuk vind aan deze club – je hoeft niet te dansen als je niet wilt. Je kunt ontspannen aan de zijkant, een drankje drinken en nieuwe mensen leren kennen.

Glazart

Hoewel het een kleine club is die zich in het noordoosten van Parijs bevindt, is dit voormalige busstation tegelijkertijd een concertzaal, een nachtclub en een expositie- en kunstruimte. Bovendien is er ook een openluchtstrand dat de club tijdens de zomerdagen in Parijs opent. De meeste evenementen worden op dit strand georganiseerd tijdens de zomermaanden.

Dit openluchtgedeelte van de club heeft ook de dansvloer en een zitcabine waar u kunt chillen met uw vrienden of een of andere hete en sexy Franse meid kunt benaderen. Het is een coole en ontspannen plek, ook al is de muziek soms hardcore naar iemands smaak.

Glazar organiseert feestjes met verschillende genres zoals dubstep, drum N bass, trance, etc. De entree is meestal rond de 10 tot 20 euro, afhankelijk van het evenement en er is geen dresscode.

—–

Conclusie

Dating in Parijs is misschien anders dan in andere Europese landen of Amerika, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is om een of ander Frans meisje te ontmoeten en haar mee te nemen naar je bed na de eerste date. Integendeel, ze zijn vrijer en seksueeler dan hun buren.

Als je op zoek bent naar iets serieusers, is de site die ik heb genoemd in de online dating sectie, International Cupid, de moeite van het bekijken waard.

Je moet geduld hebben en hun spel spelen. Dat is de sleutel tot het succes van een Frans meisje.

Bewust maar niet te zeker. Wees subtiel maar niet te subtiel. Wees een gentleman en probeer mysterieus te zijn. Ze zullen meer geïnteresseerd zijn in jou, vertrouw me maar.